Portfolio.

“Angelique staat garant voor creatieve ideeën en prachtige foto’s. Ze ontzorgt en denkt met je mee. Ze is overal bij, maar vaak zie je haar niet eens en waar nodig leidt ze je op een hele prettige en ontspannen manier.” 

Ik heb speciaal voor jullie een uitgebreide en gedetailleerde trouwbrochure gemaakt met alle informatie, waardevolle tips, heel veel foto’s en natuurlijk alle andere pakketopties en overige opties.
Reserveer jullie trouwdatum op tijd, het is vrijblijvend! En al helemaal als je eigenlijk al weet welke trouwfotograaf je gaat kiezen!

Ik ben een echt ‘mensen-mens’ en dol op kids. Dat is de reden waarom ik ook families en newborn fotografeer. Dus, mocht er na jullie huwelijk gezinsuitbreiding komen, zijn jullie voor een geweldig leuke ervaring en waardevolle foto’s van het gezin bij mij aan het juiste adres.

Na meer dan 10 jaar binnen de wereld van bruidsfotografie kan ik mezelf een professionele en ervaren trouwfotograaf noemen. Ik weet waar ik moet zijn, wat ik vast moet leggen en werk met alleen maar A kwaliteit apparatuur. Dit zijn toch wel belangrijke eisen die een bruidspaar mag stellen aan een trouwfotograaf, toch?!

Op deze pagina kunnen jullie een aantal van de bruiloften bekijken die ik met passie heb gefotografeerd en kunnen jullie blogs lezen over interessante zaken omtrent trouwen.

Wij willen je graag ontmoeten!

Super! Vul je gegevens in en ik neem snel contact met jullie op.