Sprookjeshuwelijk Den Bosch | Koen & Jessy.

Bruidsfotograaf Brabant | Den Bosch en Den Dungen

Toen ik 12 was, was ik de oppas van de beste vrienden van mijn ouders. Ik heb met veel plezier op Martijn en Koen gepast.

Kleine jongens worden groot en gaan trouwen, zo ook Koen, met zijn prachtige en vooral lieve Jessy! Toen ze me vroegen of ik hun trouwfotograaf wilde zijn, schoot ik vol en zei volmondig JA!!!

Een geweldig leuke voorbereiding ging eraan vooraf en alles was goed doorgenomen en ingepland. We zouden met een drone hele mooie shots en een film maken boven de Pettelaar in ons prachtige Den Bosch. De bomen op dat eiland staan in de vorm van een ster en dat leek me zo gaaf dat vast te leggen, maar helaas werd er een festival gehouden op die dag en konden we het open veld niet op. Een bruiloft is altijd improviseren, want niets is geregiseerd, je fotografeert zoals het gebeurt, op een aantal momenten/creatieve trouwreportage na. Dus hebben we eromheen gewerkt en hele romantische shots gemaakt aan het water.

Daarna door naar de monumentale stadswal in hartje centrum voor een andere setting. Het weer was prachtig, net als het bruidspaar. Op het Stadhuis zijn ze getrouwd door de moeder van de bruidegom, wat heel bijzonder was!

Een hele leuke middag in de omgebouwde feesttuin in Den Dungen zorgde voor spontane foto’s van iedereen die toch wel even op de door mij gemaakte schommel wilde schommelen, grappig dat dan ‘het kind in je’ zelfs bij de ouderen weer naar boven komt. Priceless!
De grote vriendengroep van het stel luisterden goed naar de instructies, wat zorgde voor hele spontane, unieke groepsfoto’s.

Tijdens het diner, snel naar huis en een ‘Same Day edit’ maken, zodat de avondgasten een goede impressie kregen op de beamer tijdens het feest. Die viel goed in de smaak, het altijd een mooie bevestiging als het bruidspaar daar door geëmotioneerd raakt. Dan heb ik het goed gedaan en met natuurlijk met heel veel plezier. Jessy en ik hadden het bijzondere plan om de feestavond te starten met een intiem moment met alle gasten. We hebben een grote boog gemaakt met alle gasten met een sterretje in hun hand en het bruidspaar in het midden.

Die foto is tot nu toe mijn meest favoriete foto!

“Gelukkig wisten wij vanaf moment één dat we verloofd waren, Angelique wordt onze fotograaf! Wij zijn bekend met haar prachtige werk en creativiteit. Geen moment spijt van gehad, want ze heeft onze dag mede tot de mooiste dag van ons leven gemaakt! Haar positiviteit, spontaniteit en vakkennis zie je in elke foto terug. We voelden ons erg op ons gemak bij haar, dat vonden we ook een belangrijk ding op zo’n dag. Kortom, het was een feestje met Angelique! Top fotograaf!”

Koen en Jessy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest