Lieve woorden.

Een aantal bruidsparen aan het woord

Referenties van bruidsparen zijn zoveel meer dan een bedankje voor een trouwfotograafR

Referenties van bruidsparen

JULLIE TROUWDAG
Als trouwfotograaf ga ik volledig voor een onvergetelijke ervaring voor zowel bruidsparen, de gasten, maar ook de trouwleveranciers. Mijn doel is om een romantisch en elegant verhaal te vertellen met foto’s van ontspannen en genietende mensen, kleine details en liefdevolle, bijzondere momenten. Ik hou ervan om tijdens een trouwdag al het kostbare wat voor jullie betekenis heeft en alle vormen van emotie die op deze dag ervaren worden, te vinden en vast te leggen..

Dit is dé dag waar je van hebt gedroomd en met zorg alles voor gepland hebt. Al jullie dierbaren zijn erbij aanwezig, de champagne staat koud, de dansvloer wacht. Aan elk klein detail is aandacht besteed en nu is het tijd om door het gangpad te lopen en de liefde van je leven in de ogen te kijken als jullie elkaar het ja-woord geven. Deze bijzondere momenten zul je je de rest van je leven herinneren; de ringen en je trouwjurk, je familie en vrienden, de bruidstaart, de tranen van geluk en het gelach. Je verdient het om deze prachtige ervaring zorgvuldig te laten vastleggen, zodat je jullie intieme verhaal van de mooiste dag nog jaren kunnen delen.

Dit mogen jullie van mij verwachten

Gemak dient het bruidspaar
Via het contactformulier kunnen jullie heel makkelijk een afspraak maken. Je kunt altijd contact met me opnemen en ik beantwoord graag al je vragen en neem daar ook alle tijd voor. Alle gesprekken kunnen persoonlijk, telefonisch of via videochat worden ingepland.

Superieure kwaliteit
Van fotoapparatuur en belichting tot eindproducten zoals trouwalbums en wall art, ik werk alleen maar met de beste apparatuur en leveranciers.

Een dag vol plezier, ontspanning en rust
Jullie staan op het punt om de mooiste dag ooit te beleven! Ik wil dat deze dag aanvoelt als jullie trouwdag en niet als een fotosessie. Een echte glimlach vastleggen is makkelijk als je ook echt plezier hebt en je nergens zorgen over maakt. Daar zal ik mijn best voor doen daaraan bij te dragen, ik ontzorg jullie en maak een uitgebreide dagplanning qua fotografie, denk met jullie mee en als jullie het fijn vinden, geef ik vooraf voldoende ideeën qua poseren en zal daar altijd bij helpen.

referenties-trouwfotograaf-amerongen-utrecht

Een goede fotograaf voor je huwelijk is lastig te vinden. Zowel een persoonlijke klik als het uiteindelijke soort beeld wat je zoekt. Het kennismakingsgesprek verliep soepel en Angelique heeft kennis van zaken.

Waar je zelf niet over na hebt gedacht weet zij allemaal. Tevens vonden we haar creatieve input op de dag zelf over plekken bij het kasteel en poses geweldig. We hoefden niet na te denken en konden ons laten ‘leiden’. Heel fijn!
Zelfs vooraf had ze inspiratie toegestuurd Wat leuk zou kunnen zijn, zodat we daar vooraf over na konden denken; wat willen we nou eigenlijk op beeld hebben? Op onze trouwdag was ze overal bij en heeft de mooie momenten prachtig vastgelegd. We hebben zoveel complimenten gehad van vrienden en familie. Een echte aanrader, je bent in goede handen!

Ruben en Nikkie

trouwfotograaf-oijen-brabant

Wij zijn heel blij dat we Angelique als fotografe hadden op onze bruiloft!
Vooraf hebben we samen onze creatieve ideeën besproken en hebben we leuke, spontane foto’s met onze familie en vrienden als resultaat. De stijl van Angelique paste precies bij wat wij voor ogen hadden.
Niet alleen op de dag zelf was de samenwerking top, ook het bespreken en ontwerpen van het fotoalbum verliep super. Nog iedere dag genieten we van de prachtige foto’s.

Oftewel, zeker een aanrader!!

Jochem en Michelle

trouwfotograaf-den-bosch-brabant

Al vanaf het eerste gesprek was de sfeer meteen ontspannen en relaxt. En dit was ook op onze grote dag het geval! Samen met Angelique hebben we een planning gemaakt met mooie locaties in en rondom Den Bosch voor onze fotosessie. Het was ontzettend fijn om alles van te voren te plannen zodat wij op onze grote dag vooral konden genieten!

Angelique heeft onze dag heel mooi vast kunnen leggen, met onze favoriet; de zelfgemaakte schommel! Echt ontzettend leuk! Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd en dat wij door de foto’s ( en het mooie album ) onze dag steeds weer kunnen herbeleven ♡.

Peter en Karin

trouwfotograaf-den-bosch-zaltbommel-brabant

Bij het kennismakingsgesprek was je heel open en eerlijk en hadden Wij gelijk een goed en fijn gevoel bij jou. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en de foto’s zijn nog mooier dan wij konden wensen!

Je had veel leuke ideeën en waren verrast door de creatieve foto’s. Met tot slot een prachtig album, waardoor wij onze dag nog vaak kunnen herbeleven.

Je bent een warm persoon, echt een topper!

Paul en Myrthe

trouwfotograaf-den-bosch-brabant

Je moet genieten van de dag en je wilt geen fotograaf die telkens aandacht vraagt. Na de eerste kennismaking was het gevoel goed. Ze heeft creatieve ideeën die aansluiten bij wie wij zijn.

Angelique is op de trouwdag bijna onzichtbaar, maar legt de dag vast zoals wij die ervaren hebben. De sfeer en het gevoel van de dag is terug te zien in de foto’s en zeer mooi vormgegeven in het album. De trouwdag is ‘de dag van je leven’ en daar wil je goede herinneringen aan. Onze ouders en wij hebben nu een album met herinneringen van onze speciale dag. Een TOP foto en favoriet moment: Dat we samen aan het schommelen zijn, hangend aan een hele oude boom bij onze trouwlocatie (Kasteel Heeswijk).

Pim en Leonieke

trouwfotograaf-den-bosch-brabant

Gelukkig wisten wij vanaf moment één dat we verloofd waren, Angelique wordt onze fotograaf!

Wij hadden samen al een fotoshoot bij haar laten maken en waren dus al bekend met haar prachtige werk en creativiteit. Geen moment spijt van gehad, want ze heeft onze dag mede tot de mooiste dag van ons leven gemaakt! Haar positiviteit, spontaniteit en vakkennis zie je in elke foto terug. Ze luistert naar wat je wensen zijn, helpt erg goed meedenken en heeft ons overal mee geholpen. Ze geeft er een humoristische leuke twist aan, zodat de foto’s maken niemand ging vervelen! We voelden ons erg op ons gemak bij haar, dat vonden we ook een belangrijk ding op zo’n dag. 

We hebben kort na de bruiloft prachtige foto’s gekregen, zowel een prachtig album als digitaal. Kortom, het was een feestje met Angelique! Top fotograaf!

Koen en Jessy

trouwfotograaf-rotterdam-bruidsfotografie

Angelique heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd.
Wat zijn wij blij dat we voor haar gekozen hebben.
De hele dag is ze met ons mee geweest, zonder dat we er veel van gemerkt hebben heeft ze onze bijzondere dag haarfijn vastgelegd.

Het trouwalbum is super mooi geworden door kwaliteit en creativiteit van Angelique.

Stijlimpuls is een aanrader!

Dennis en Patricia

trouwfotograaf-brabant-klooster-bethlehem

Onze dag met Angelique was super met veel bijzondere en ook hilarische momenten.

En wat kunnen wij nog nagenieten van de mooie foto’s die zij heeft geschoten! Ze is een top fotografe die meegaat in je wensen voor die dag en zelf ook veel creatieve en mooie ideeën heeft.

Fons en Natascha

trouwfotograaf-brabant-den=bosch

Angelique wil graag het beste voor haar bruidspaar. Ze denkt graag mee en luistert naar je wensen. Ze is creatief, fijn in de omgang en bescheiden.

Je kunt je wensen doorgeven en de rest aan haar overlaten. Tijdens de ceremonie hebben we haar eigenlijk niet gezien en toch hebben we prachtige foto’s. Met andere woorden: je weet dat ze er is, maar je merkt hier niets van. Daardoor zijn de foto’s ook spontaan, precies zoals wij wilden. 

Mike en Yvonne

Het belang van referenties

Referenties van bruidsparen zijn een belangrijk onderdeel voor alle bedrijven die diensten of producten leveren. Of het nu gaat om een trouwlocatie, een bloemist, een bruidswinkel of juwelier, recensies helpen bruidsparen bij het maken van weloverwogen keuzes en het nemen van de juiste beslissingen. Hieronder staan enkele belangrijke redenen waarom referenties belangrijk zijn.

Ten eerste geven referenties een inzicht in de ervaringen van anderen. Zo kunnen mensen hun persoonlijke ervaringen delen en anderen kunnen leren van hun positieve en negatieve ervaringen. Zo kan iemand die op zoek is naar een andere trouwfotograaf gemakkelijk de ervaringen van anderen lezen om te bepalen of het de moeite waard is om kennis te maken.

Ten tweede zorgen referenties voor transparantie en vertrouwen. Wanneer bruidsparen weten dat ze de ervaringen van anderen kunnen lezen, geeft dit hen een gevoel van vertrouwen in de beslissingen die ze nemen. Als een product of dienst veel positieve recensies heeft, zal je eerder geneigd zijn om het te kopen of met iemand een samenwerking aan te gaan dan wanneer er geen recensies beschikbaar zijn.

Tip: Kijk altijd ook op Google. Op een website zijn referenties altijd aan te passen door de webbouwer of dienstverlener zelf.

Klaar om kennis te maken?

Super! Vul je gegevens in en dan zien we elkaar snel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest