Professioneel trouwalbum.

Het mooiste cadeau voor jezelf

Een professioneel vormgegeven trouwalbum is eigenlijk het mooiste cadeau wat je elkaar kunt geven. Daarom biedt Stijlimpuls dit ook aan bij ieder pakket, omdat een slideshow bekijken als je 70 jaar oud bent niet de manier is hoe jullie dan samen terug willen kijken naar de mooiste dag van jullie leven, toch?!

Luxe trouwalbums bij elk pakket

Als je net getrouwd bent, denk je alles te kunnen onthouden. Dat is alleen niet het geval. Hoeveel heldere herinneringen heb jij nog van je communie bijvoorbeeld of je 18e verjaardag? De grote lijnen blijven wel hangen, maar de details en hele speciale, dierbare momenten worden steeds moeilijker om voor de geest te halen. Een trouwalbum vertelt jullie mooiste verhaal over een geweldige trouwdag! Jaren later kunnen jullie nog steeds genieten van elk detail van de jurk, de taart en wie er allemaal aanwezig waren.

trouwalbum-brabant-leder

Jullie bepalen welke en hoeveel foto's jullie verhaal vertellen

In de mooie online gallery kunnen jullie heerlijk, thuis op de bank, een hele ruime selectie bekijken. Jullie favorieten zijn hier heel gemakkelijk te selecteren. Als jullie samen gekozen hebben, ontvang ik een overzicht van jullie keuze. Hebben jullie echt geen idee van wat jullie willen laten zien? Geef dat aan en ik maak een geweldige selectie om jullie trouw-story te vertellen!

Het is afhankelijk van het aantal foto’s hoe dik het album wordt. Willen jullie met 60 foto’s foto’s het album vullen of 150? Alles is mogelijk. Het gemiddelde album heeft 30 pagina’s met een gemiddeld aantal van 70 foto’s. Gelukkig kan het altijd aangevuld worden met meer van jullie details en is een overzichtspagina met foto’s van de geweldige feestavond met jullie openingsdans een leuke afsluiter.

trouwalbum-brabant-leer
trouwalbum-brabant-linnen

Jullie album, jullie stijl

De stijl van Stijlimpuls fotografie is waar jullie al voor gekozen hadden, dus dat past binnen jullie visie hoe jullie bruidsfotografie eruit zou moeten zien. De stijl waarin jullie foto’s nabewerkt worden past binnen de noemers: romantisch, warm, een beetje dromerig maar wel fris, sfeervol, ‘edgy’ en prachtige close ups.

Van origine ben ik grafisch vormgever en weet dus als geen ander hoe je professioneel een album vormgeeft. Ook daar ligt een groot stuk liefde voor mijn werk. Kleurtinten op de pagina’s die matchen, en strakke, frisse en rustige opmaak, zo geef ik jullie album vorm. Willen jullie eventueel quotes die bij jullie passen, een gedicht of een stukje tekst van jullie favoriete nummer? Geef het aan en ik verwerk het in het album, zodat het alle belangrijke en emotionele details bevat van jullie trouwdag.

trouwalbum-brabant-leder
trouwalbum-brabant-modern

Ik werk alleen met kwaliteitsleveranciers, zo blijft jullie album na 40 jaar nog net zo mooi als op de dag dat ik het jullie aanbied. Qua uiterlijk is eigenlijk ook weer alles mogelijk. WIllen jullie kunstleer of linnen, jullie namen op de cover, of een album met een prachtige foto op acryl als cover? Kiezen jullie voor frisse kleuren of klassiek wit, een mooie zachte pasteltint in suede of linnen gecombineerd met romantisch kant? Ik adviseer jullie er graag in. Het formaat is ook door jullie te bepalen, net als de binnenzijde van de cover. Ook kunnen jullie een bijpassende, luxe bewaarbox kiezen om het trouwalbum veilig in te bewaren.

trouwalbum-brabant-acryl
trouwalbum-brabant-modern

Cadeau voor ouders en dierbaren

Ouders pronken graag met hun kinderen, zeker als ze getrouwd zijn. Jullie album is ook altijd in een mooi klein formaat verkrijgbaar. Het perfecte cadeau om aan hen te geven.

trouwalbum-brabant-voorbeeld
trouwalbum-brabant-voorbeeld

Vertel me alles over jullie wensen

Onder het genot van een kop koffie, cappuccino, thee of wat fris samen jullie wensen doornemen, albums doorbladeren en elkaar beter leren kennen? 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest