Waardevolle momenten & bijzondere herinneringen

Tijdloze fotografie

die emotie opwekt door romantiek en stijl

Jullie hebben samen al een heel mooi boek geschreven. Jullie huwelijk is de nieuwe start van een heel bijzonder hoofdstuk. Met mijn storytelling fotografie help ik graag om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Trouwen doe je niet zomaar en het plannen ervan ook niet. Alle leveranciers kies je met zorg uit, zo ook de bruidsfotograaf. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen mijn fotografie mooi vindt, maar ook dat je je op je gemak voelt bij mijn persoonlijkheid en werkwijze. Op die manier kan ik het beste uit jullie en mezelf halen.

Wat kost het dan en wat mag je van mij verwachten?

Ik werk met All Inclusive pakketten, complete pakketten waar alles wat jullie nodig hebben is inbegrepen. Natuurlijk is elke bruiloft maatwerk en daarom zijn de pakketten altijd naar wens uit te breiden met extra opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld extra uren of een upgrade van het album. Tijdens ons zeer uitgebreide kennismakingsgesprek kijken we of de bekende ‘klik’ er is en bespreken we alle jullie wensen. Zo zijn jullie er zeker van dat je alles krijgt wat je wenst en zijn er geen onverwachte kosten achteraf!

De uren die ik aanwezig ben op jullie bruiloft zijn natuurlijk niet de enige. Ten eerste gaat er heel wat tijd zitten in het fotograferen, communiceren en creëren van jullie mooiste en dierbare herinneringen. Daarnaast geloof ik niet in half werk en besteed daarom veel tijd en aandacht aan alles omtrent de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan het kennismakingsgesprek en daarna het meedenken over locaties voor de reportage. Ook het bedenken en daarna opmaken van de fotografie-planning kost zeker een aantal uren. Ik besteed minimaal 35 uur aan het selecteren, bewerken en vormgeven van het trouwalbum. Hopelijk is het nu wat duidelijker waarom een trouwfotograaf een flinke uitgave is.

You complete me

Alle pakketten zijn inclusief, vanaf € 1.650,-

Een gezellig en uitgebreid kennismakingsgesprek

Onbeperkt contact voor en na de bruiloft

6 uur aaneengesloten creatieve fotografie

Een “sneak peak” de dag na jullie bruiloft | 10 tot 15 waanzinnige foto’s!

Meer dan 250 prachtig bewerkte beelden

Een handgebonden luxe trouwalbum 25 x 25 cm met 20 uniek ontworpen pagina’s en bijpassende bewaarbox

Een mooie selectie foto’s in een gepersonaliseerde online gallery om te delen met familie en vrienden

Een speciaal op maat gemaakte planning voor fotografie en creatieve visie

1 hoofd fotograaf

Waardevolle, creatieve en handige tips voor jullie bruiloft

USB stick met de bewerkte beelden in hoge resolutie

Alle reiskosten en btw

Het pakket “You complete me” is uit te breiden met meer uren fotografie. Een extra uur fotografie met de daarbij behorende bewerkte foto’s (+ 25 ex.) kost € 100,-.

Met extra uren fotografie raad ik wel aan om het album een upgrade te geven in het aantal pagina’s. Een extra spread (2 pagina’s) kost € 25,-. 

Ook kunnen we shots en films maken met een professionele drone, informeer gerust vrijblijvend naar de kosten hiervan.

Een extra fotograaf op jullie trouwdag is altijd mogelijk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest