Waardevolle & bijzondere herinneringen

Tijdloze fotografie

Tarieven trouwfotograaf

Een bruiloft is geweldig, maar kost wel wat. Zoveel zaken die geregeld moeten worden, waaronder het vinden van de juiste fotograaf. Dat is vaak een groot deel van het budget. Daarom ga ik op deze pagina dieper in over de tarieven van een trouwfotograaf en wat je mag verwachten.

Samen hebben jullie al een heel mooi boek geschreven. Jullie huwelijk is de nieuwe start van een heel bijzonder hoofdstuk. Met mijn storytelling fotografie help ik graag om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Trouwen doe je niet zomaar en het plannen ervan ook niet. Alle leveranciers kies je met zorg uit, zo ook de bruidsfotograaf. Persoonlijk vind ik het heel erg belangrijk dat je niet alleen mijn fotografie mooi vindt, maar ook dat je je op je gemak voelt bij mijn persoonlijkheid en werkwijze. Want op die manier kan ik het beste uit jullie en mezelf halen.

Wat mag je van mij verwachten?

Niet alleen leg ik de natuurlijke betoverende momenten van jullie bruiloft vast, ik creëer ook mijn eigen magie doordat ik jullie complete verhaal vertel op mijn eigen manier. Mijn stijl wordt beschreven als romantisch, authentiek, echt, bezielend en spontaan. Mijn ontspannen en natuurlijke aanpak maakt jullie beleving op de trouwdag net zo bijzonder als de foto’s die ik jullie geef.

Wat ik plechtig beloof!
Alle kleine details en oog voor perfectie in alles wat ik fotografeer, of dat nu een stralende bruid is of een familieportret. De liefde en empathie voor mensen maken fotografie voor mij echt tot mijn grootste passie en ik kan me geen mooier beroep inbeelden. Dus ik wil niet zomaar een foto maken van hoe je eruit ziet op dat moment, maar van wie jij bent als persoon. Laten zien wat anderen in je zien en jou laten verwonderen over hoe mooi je bent, dat is mijn doel.

Het gemak van werken met All Inclusive pakketten, complete pakketten waar alles wat jullie nodig hebben is inbegrepen. Dit neemt meteen eventuele zorgen weg, want alles wat jullie zouden willen in een pakket, dat zit erin. Natuurlijk is elke bruiloft maatwerk en daarom zijn de pakketten altijd naar wens uit te breiden met extra opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld extra uren of een upgrade van het album. Tijdens ons zeer uitgebreide kennismakingsgesprek kijken we of de bekende ‘klik’ er is en bespreken we alle jullie wensen. Zo zijn jullie er zeker van dat je alles krijgt wat je wenst en zijn er geen onverwachte kosten achteraf!

De uren die ik aanwezig ben op jullie bruiloft zijn natuurlijk niet de enige. Ten eerste gaat er heel wat tijd zitten in het fotograferen, communiceren en creëren van jullie mooiste en dierbare herinneringen. Daarnaast geloof ik niet in half werk en besteed daarom veel tijd en aandacht aan alles omtrent de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan het kennismakingsgesprek en daarna het meedenken over locaties voor de reportage. Ook het bedenken en daarna opmaken van de fotografie-planning kost tijd. Ik besteed minimaal 35 uur aan het selecteren, bewerken en vormgeven van het trouwalbum.

Welk budget dien je te reserveren?

Wat meer informatie over de tarieven trouwfotograaf. Heel begrijpelijk dat de kosten voor fotografie belangrijk zijn op de trouwdag en die investering staat vaak ook in de top 5 van hoogste uitgaven. Maar dat is niet zonder reden! Zoals ik al eerder beschreef, zit er heel veel tijd en aandacht in de nabewerking en het album ontwerpen. Foto’s zijn het enige tastbare wat jullie elk jaar dat jullie je jubileum vieren weer vast kunnen pakken. Terwijl je dat doet, beleven jullie samen weer alle mooie momenten.

Voor elk budget is er een fotograaf te vinden en je kunt het echt zo gek maken als dat je zelf wil. Ik maak offertes op maat, dat betekent niet “KASSA, dat zal vast onbetaalbaar zijn”, want dat is niet zo. In 2022 was de investering voor een bruiloft gemiddeld € 15.000,-, als je 10% daarvan apart legt voor professionele trouwfotografie dan is dat een goed uitgangspunt. Tussen € 1.500 en € 2.000 is dan ongeveer de investering voor een super ervaring en reportage met album.

Gegarandeerd dat ik oprecht eerlijk met jullie meedenk in jullie wensen en wat wel en misschien niet nodig is. Een offerte kost niks en is geheel vrijblijvend. We maken kennis, gezellig met een drankje en relaxed door albums bladeren. Jullie vertellen wat over jezelf, de dagplanning en als het goed voelt maak ik een voorstel. Graag nodig ik jullie persoonlijk uit, want de koffie in Den Dungen is gewoon de lekkerste. 

Op mijn Instagram kun je ook altijd even scrollen voor de nieuwste fotografie en tips.

Het meest gekozen pakket

Gezellig en uitgebreid kennismakingsgesprek
Onbeperkt contact voor en na de bruiloft
8 uur aaneengesloten creatieve fotografie
30 + uur aan professionele, nauwkeurige en creatieve nabewerking
“sneak peak” de dag na jullie bruiloft | 10 tot 15 waanzinnige foto’s!
Meer dan 300 prachtig bewerkte beelden
Mini Loveshoot cadeau
Handgebonden luxe trouwalbum 25 x 25 cm, 26 uniek ontworpen pagina’s
Mooie selectie foto’s in een gepersonaliseerde online gallery om te delen met familie en vrienden
Speciaal op maat gemaakte planning voor fotografie en creatieve visie
1 hoofd fotograaf
Waardevolle, creatieve en handige tips voor de bruiloft
USB stick in bijpassende box met de bewerkte beelden in hoge resolutie
Alle reiskosten (binnen Nederland) en btw

€ 1.895,-

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest