Een storytelling trouwalbum

Het mooiste cadeau voor jezelf

luxe, gedetailleerd en adembenemend

Foto’s horen niet op een computer of telefoon te staan, ze horen thuis in een prachtig luxe trouwalbum! 

Als jullie later oud zijn, stel jullie worden opa en oma en willen trots aan je kleinkinderen jullie foto’s laten zien… gaan jullie dan allemaal gezellig rondom de laptop zitten en naar een slideshow kijken? 

Een trouwalbum bij elk pakket

Als je net getrouwd bent, denk je alles te kunnen onthouden. Dat is alleen niet het geval. Hoeveel heldere herinneringen heb jij nog van je communie bijvoorbeeld of je 18e verjaardag? De grote lijnen blijven wel hangen, maar de details en hele speciale, dierbare momenten worden steeds moeilijker om voor de geest te halen. Een trouwalbum vertelt jullie mooiste verhaal over een geweldige trouwdag! Jaren later kunnen jullie nog steeds genieten van elk detail van de jurk, de taart en wie er allemaal aanwezig waren.

Een foto kan je weer helemaal terug laten gaan naar dat ene moment en je beleeft de emotie weer!

trouwalbum-brabant-leer
trouwalbum-brabant-modern
trouwalbum-brabant-acryl
trouwalbum-brabant-modern

Jullie bepalen welke foto's jullie verhaal vertellen

Maar ik maak het zo simpel mogelijk voor jullie

Vroeger deed ik wat de meeste fotografen deden. Nadat ik zelf een hele ruime selectie had gemaakt om de koppels uit te laten kiezen, stuurde ik ze een link naar een mooie online gallery. Daar konden ze dan zelf, lekker op de bank dan een keuze maken welke foto’s ze in hun album wilden zien. Voor sommigen werkte dat prima, maar voor de meesten was het erg overweldigend. Welke moesten ze nu kiezen, er kwamen onderling meningsverschillen over wie er op welke foto niet op z’n best uitzag. Dit resulteerde in frustratie en dat kan niet de bedoeling zijn vond ik. 

Daarnaast duurde het dus ook langer voordat er een keuze gemaakt was, wat het hele proces vertraagde en de bruidsparen soms pas maanden later hun trouwalbum kregen. 
Dat kon en moest anders! Dus ben ik een beter concept gaan bedenken en dat is me gelukt! Yeah!

Jullie ontvangen nu een proefalbum

Ik wil dat ook dit een ervaring is waar jullie van genieten en dus geen frustratie ervaren. Naast een ruime selectie beelden, maak ik ook een eerste opzet van jullie album. Zodra ik de proef klaar heb, stuur ik die naar jullie of we bekijken deze samen bij mij. Ik zorg ervoor dat er voldoende foto’s zijn die eventueel als vervanging kunnen worden gebruikt voor een foto die jullie niet mooi vinden. 

Mijn bruidsparen hebben op deze manier binnen een paar weken na hun bruiloft hun album ontwerp. Samen nemen we dan alles door, net zolang totdat het helemaal perfect is.

Jullie album, jullie stijl

De stijl waarin jullie foto’s nabewerkt worden, kun je omschrijven als romantisch, warm, een beetje dromerig maar wel fris, sfeervol, ‘edgy’ en vol prachtige close ups.

Van origine ben ik grafisch vormgever en weet dus als geen ander hoe je professioneel een album vormgeeft. Jarenlange ervaring, passie en perfectionisme dragen bij aan een album waar jullie trots op zijn. Kleurnuances op de pagina’s die matchen, en strakke, frisse en rustige opmaak, zo geef ik jullie album vorm. Willen jullie eventueel quotes die bij jullie passen, een gedicht of een stukje tekst van jullie favoriete nummer? Geef het aan en ik verwerk het in het album, zodat het alle belangrijke en emotionele details bevat van jullie trouwdag.

Ik werk alleen met kwaliteitsleveranciers, zo blijft jullie album na 40 jaar nog net zo mooi als op de dag dat ik het jullie aanbied. Qua uiterlijk is eigenlijk ook weer alles mogelijk. WIllen jullie kunstleer of linnen, jullie namen op de cover, of een album met een prachtige foto op acryl als cover? Kiezen jullie voor frisse kleuren of klassiek wit, een mooie zachte pasteltint in suede of linnen gecombineerd met romantisch kant? Ik adviseer jullie er graag in. Het formaat is ook door jullie te bepalen, net als de binnenzijde van de cover. Ook kunnen jullie een bijpassende, luxe bewaarbox kiezen om het trouwalbum veilig in te bewaren.

Ouders pronken graag met hun kinderen, zeker als ze getrouwd zijn. Jullie album is ook altijd in een mooi klein formaat verkrijgbaar. Het perfecte cadeau om aan hen te geven.

Bekijk hier een album design
Previous
Next
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest