Trouwen bij Kasteel Amerongen | Utrecht.

Bruidsfotograaf Utrecht | Ruben & Nikkie

Een bruiloft in de maand van Kerstmis, hoe romantisch wil je het hebben?!

Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het meteen met dit leuke stel uit Amsterdam. 

De ochtend startte in de knusse B&B van het Kasteel Amerongen, waar bij beiden een groot gevolg aanwezig was tijdens de voorbereidingen. Bij de heren werd er al vroeg een toast uitgebracht op een geweldige bruiloft en bij de dames werd lekker gefreubeld en werden er bijzondere herinneringen uitgebreid besproken, i love it!

De tuinen van het kasteel zijn in de zomer al mooi, met de bijzondere bomenlaan. In de herfst- en wintertijd is deze zeker net zo mooi met alle warme tinten. De trouwreportage was zoals ik het me had voorgesteld, omdat we dit ook uitgebreid vooraf doorgenomen hadden. Dan is het helemaal super als het bruidspaar dan ook nog heel veel plezier heeft tijdens de creatieve tijd die we samen doorbrengen.

“Een goede fotograaf voor je huwelijk is lastig te vinden. Zowel een persoonlijke klik als het uiteindelijke soort beeld wat je zoekt. Het kennismakingsgesprek verliep soepel en Angelique heeft kennis van zaken.

Waar je zelf niet over na hebt gedacht weet zij allemaal. Tevens vonden we haar creatieve input op de dag zelf over plekken bij het kasteel en poses geweldig. We hoefden niet na te denken en konden ons laten ‘leiden’. Heel fijn!

Zelfs vooraf had ze inspiratie toegestuurd Wat leuk zou kunnen zijn, zodat we daar vooraf over na konden denken. Op onze trouwdag was ze overal bij en heeft de mooie momenten prachtig vastgelegd. We hebben zoveel complimenten gehad van vrienden en familie. Een echte aanrader, je bent in goede handen!”

Ruben en Nikkie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest