Bruidsfotograaf bij Kasteel van Oijen.

Trouwen op een intiem kasteel | Jochem & Michelle

Jochem en Michelle, wat een lief en spontaan stel! 2 jonge mensen met zoveel liefde voor elkaar, dat is zo mooi om te zien. Als een bruidspaar zelfgeschreven geloftes naar elkaar uitspreekt, dat blijft een emotioneel dingetje…

Een kleurrijke dag, dat was het! Zo leuk om te zien dat alle daggasten ook zo hun best gedaan hadden zich mooi te kleden en alle mannen hadden Happy Socks aan. Dat vroeg natuurlijk om een mini fotosessie voor die kleurrijke accessiores!!! 

Bij Kasteel van Oijen weten ze hoe ze een sfeer neer moeten zetten. Een romantische binnentuin, met mooi vintage aankleding, een prachtige setting voor een huwelijk.

“Wij zijn heel blij dat we Angelique als fotografe hadden op onze bruiloft! Vooraf hebben we samen onze creatieve ideeën besproken en hebben we leuke, spontane foto’s met onze familie en vrienden als resultaat. De stijl van Angelique paste precies bij wat wij voor ogen hadden.
Niet alleen op de dag zelf was de samenwerking top, ook het bespreken en ontwerpen van het fotoalbum verliep goed. Nog iedere dag genieten we van de prachtige foto’s.

Oftewel, Angelique is zeker een aanrader!!!”

Jochem en Michelle

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest