Trouwen en dansen in de regen

Trouwfotograaf Den Bosch | Bram en Daniëlle

Het blijft natuurlijk Nederland, het land waar het zonnetje en waterdruppels elkaar bij regelmaat aflossen. 

Ook met donkere wolken en af en toe wat druppels kunnen we gewoon een trouwreportage maken. De dramatische lucht heeft ook wel weer iets vind ik. Persoonlijk vond ik het contrast met de unieke, prachtige korte trouwjurk van Daniëlle en de grijze wolken echt mooi!
Met waterdichte wandelschoenen aan en een paraplu begon de wandeling naar de Moerputtenbrug in Den Bosch. Dat levert alweer beelden op die bijzonder zijn en voor altijd de herinnering van plezier in de regen op zullen roepen als ze later in hun trouwalbum terugkijken. 

De Moerputtenbrug is een
600 meter lange spoorbrug en bekend van sociale media als Facebook en Instagram. Hij is gebouwd in 1888 en tegenwoordig is het een stoer voorbeeld van industrieel erfgoed uit de 19e eeuw. De rails zijn weggehaald en nu is het een geweldig lange wandelbrug. Net voordat je bij de brug aankomt, loopt er links op de dijk een trap naar beneden met een mysterieus paadje van losse plankjes zo het bos in. We liepen dat pad af en kwamen aan onder de brug als het ware, op een drijvend ponton waar we de brug vanuit een ander perspectief konden zien. Ook zagen we lelies en andere bloemen in het moeras, een werkelijk magisch stukje Den Bosch. 

Nadat we terug waren bij de parkeerplaats kon ik nog net een foto van ze maken, zoenend in de Mini, wat een geweldig autootje. Op naar het gemeentehuis in Sint-Michielsgestel waar ze elkaar het ja-woord zouden geven. De ceremonie was heel persoonlijk en er werden mooie, liefdevolle woorden gesproken door de zus van de bruidegom. Opa en oma zaten trots te genieten van hun kleinkinderen, dat is altijd bijzonder als zij nog aanwezig mogen zijn op een bruiloft.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest