De mooiste trouwjurken plus size, voor vrouwen met rondingen

Accentueer je vormen, je bent een vrouw!

Er wordt nog steeds geadviseerd om je mindere punten te verbergen, dus een A-lijn jurk is dan een hele veilige keuze als je een buikje hebt. 

Natuurlijk is dat voor sommige bruiden de beste keuze, omdat ze zich te onzeker voelen over hun lichaam of over bepaalde delen ervan. Toen ik in 2001 trouwde ging ik ook op dat advies af bij de bruidsmodezaak waar mijn trouwjurk op maat gemaakt werd. Ik wilde eigenlijk zo graag een echte prinsessenjurk passen, al was het maar voor het idee. Dat werd me afgeraden en medegedeeld dat ze die jurken niet in mijn maat hadden. Ik, onzeker als ik was, volgde blind haar advies op. Uiteindelijk had ik een prachtige A-lijn trouwjurk met het lijfje bedekt met Frans kant en een hele lange sleep, ik voelde me echt een bruid. Maar wat ik eigenlijk alle aanstaande bruiden duidelijk wil maken… 

Kies de jurk waar jij je sexy en vrouwelijk in voelt, ook met een maatje meer!

Je trouwt maar 1 keer, maar wat zou je kiezen als je een tweede keer trouwt?

Bijna iedere vrouw die ik spreek die haar bruiloft over zou mogen doen, zou een andere jurk kiezen. Waarom is dat? Ik denk dat het door meerdere factoren komt, namelijk de mening van degenen die je meeneemt naar de bruidsmodezaak, je visie op dat moment en onzekerheden. Want je gaat toch zeker die trouwjurk niet aandoen waar je billen mooi naar voren (of beter gezegd naar achter) komen?! “Beter kun je een A-lijn kiezen, dat staat veel netter.” “Een sexy jurk past niet bij jou.” “Ik vind het decolleté te diep.” Vaak laten we onze keuze dus afhangen van de mening van anderen. En dat vind ik persoonlijk echt zo jammer!

Schoonheid straalt van binnen uit!

Als JIJ je mooi voelt, dan straal je dat uit. Dat is algemeen bekend. Neem mensen mee die je een goed gevoel geven. Een eerlijke mening is fijn, maar als zij zien dat jij je op en top vrouw voelt in die ene droomjurk, dan zullen zij je nog meer ophemelen en adviseren die trouwjurk te nemen.

Voor elk 'probleemgebied' is een oplossing

Stel je voor… je ziet die prachtige Mermaid trouwjurk hangen en ziet jezelf er al mee naar het altaar lopen. Maar je bent bang dat deze je niet mooi zal staan, omdat je geen platte buik hebt, wat dan? Corrigerende onderkleding doet wonderen! Dat ‘probleem’ is zo meteen de wereld uit geholpen en kun jij je droomjurk gewoon aan. 

Zoveel modellen, stijlen en materialen

Van een vloeiende A-lijn tot nauwsluitende Mermaid, van romantische prinsessenjurken tot strapless jurken van satijn. Jurken vol strass en glitters, ruches, grote tule rokken of verfijnd kant. 

Ik heb altijd gezegd dat als ik een tweede keer zou trouwen ik een compleet andere jurk zou kiezen. Wie weet kies ik er dan wel twee, gewoon omdat ik niet kan kiezen voor 1 model 😉

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest