Trouwfotograaf bij Kasteel Heeswijk

Bruidsfotografie Brabant | Erik & Lizzy

Toen mijn nichtje me belde om te vragen of ik een afspraak wilde inplannen omdat ze ten huwelijk gevraagd was, verscheen er een big smile op mijn gezicht. Natuurlijk!!! 

De voorbereidingen van de bruid zijn voor mij als bruidsfotograaf de mooiste start om een storytelling trouwreportage te maken. Heerlijk al die vrouwen die druk bezig zijn om ervoor te zorgen dat alles perfect is; de kapster, visagiste, de moeder van de bruid, zusjes, schoonmoeder en vriendinnen. 

Het was dus ook lekker druk. Mijn tante zorgde voor koffie en broodjes en mijn oom, tsja die was volgens mij zo nerveus dat hij van hot naar haar liep en weer terug. Lizzy’s beste vriendin en mijn tante hielpen Lizzy met het aantrekken van haar prachtige trouwjurk en werden nog snel de puntjes op de i gezet. Voordat Erik zijn bruid kwam halen was alles klaar en vertrokken we naar het prachtige kasteel Heeswijk. Daar verbleven we de gehele dag en zijn gestart met de trouwreportage in de tuinen van het kasteel. De liefde tussen Erik en Lizzy was op elke foto duidelijk te voelen en zien, ook al waren ze best zenuwachtig voor de foto’s, dat gevoel verdwijnt altijd vanzelf na de eerste foto’s.

De ceremonie vond plaats in de historische Wapenzaal met prachtige hoge ramen en een balkon. De zaal is sfeervol en er hangen de meest prachtige kroonluchters. Een toplocatie voor mooie foto’s en een romantische ceremonie. Van het binnenkomen tot en met het verlaten van de zaal werd alles perfect begeleid door Paul. Hij begreep duidelijk hoe belangrijk de taak van de ceremoniemeester was en deed het super. Het neefje van Lizzy kwam de trouwringen brengen, zo schattig! Maar kinderen zijn en blijven kinderen en kleine entertainers. We hebben erg om hem gelachen. Voornamelijk om mijn andere nicht, de mama van kleine Luuk, zij maakte zich het meest druk om zijn show.

Met de trouwring om zijn vinger sabreerde Erik de champagne en samen sneden ze de taart aan. Daarna ben ik gegaan en heb nog even een shot gemaakt met de drone van het kasteel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest