Trouwfotograaf | Bruiloft Maassluis

Barry en Rebecca | Een verliefd en bruisend stel

De voorbereidingen van de bruid waren al volop bezig toen ik aankwam in Maassluis. Het dochtertje en de vriendinnen van de bruid waren druk in de weer, de ouders zaten lekker op de bank en de haarstylist en make-up artist was druk bezig met Rebecca. De bruidsjurk was prachtig, ze straalde helemaal toen ze klaar was, net als haar mooie dochtertje.

Nadat ik alle shots gemaakt had van haar voorbereidingen, was het tijd om naar Barry te gaan, want ook de voorbereidingen van de bruidegom vind ik belangrijk om te fotograferen. Het is namelijk zo mooi als er een vader of een zoon/dochter is die helpt bij de aankleding van de bruidegom. Dus daar had ik ook een aantal mooie plaatjes geschoten. Zowel papa als zijn stoere zoontje waren in een prachtig pak gestoken.

Barry had een koets met paarden geregeld om zijn bruid op te halen. Hé-le-maal gewéldig vind ik dat… je ziet dat niet meer zo vaak en paarden zijn zo’n mooie dieren. Na de eerste blik en de nodige tranen van geluk vertrokken we naar het water. Starende blikken naar het water blijven een goede klassieker. Daarna vervolgden we onze reis per koets naar het bos om de fotoreportage voort te zetten. Wat hebben we een plezier gehad, hilarische momenten… die ik nooit meer zal vergeten.

De trouwceremonie was heel bijzonder, met familie en dierbaren. Na de ceremonie zijn we naar de mooie binnenstad gegaan naar een intiem, pittoresk restaurant waar we de toast met de bruidstaart hebben gevierd. Het was een hele mooie dag en ik wens het bruidspaar alle geluk en liefde toe!!!