Bruidsfotograaf stadhuis Den Bosch

Anthony en Anne | Een bruiloft waar aan alles was gedacht

In dit blog neem ik jullie mee op een betoverende reis door de wereld van trouwfotografie, en meer specifiek, naar het majestueuze Stadhuis van Den Bosch. Als trouwfotografe heb ik het voorrecht gehad om getuige te zijn van het liefdesverhaal van Anthony en Anne. In al mijn jaren als bruidsfotografe heb ik al meerdere keren in het prachtige stadhuis van onze Brabantse hoofdstad mogen fotograferen. Iedere keer was dit weer een sprookje, zo mooi!

De dag begon voor mij bij de bruidegom thuis, waar ik ook kennis maakte met de videograaf, een ontzettend prettig persoon om mee samen te werken. Na een lekkere kop koffie begonnen we met de shots die we wilden hebben om vervolgens snel naar het huis van de bruid te gaan. Bij Anne aangekomen was het gezellig druk met alle meiden erbij. Nadat de trouwjurk was aangetrokken en de accessoires het mooie totaalplaatje compleet hadden gemaakt, was het tijd voor ’the first look’. Hét moment dat de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet.

Anne had aangegeven dit moment ook graag met haar vader te willen doen. Je kunt je wel voorstellen dat dit een emotioneel moment is voor een vader en het was heel bijzonder dit vast te mogen leggen. Toen was het de beurt aan Anthony, de blik in zijn ogen toen hij zijn bruid zag was echt onbetaalbaar. Dit soort momenten maken trouwfotografie tot het mooiste vak op aarde!

Voordat we naar het stadhuis zouden gaan, hadden we eerst een uitgewerkte route met mooie foto locaties door de stad. We startten achter de Sint Jan, daarna in de tuin van de Sint Jan, de loopbrug bij de oude stadsmuur en bij de kanonnen. 

Het stadhuis van Den Bosch, een historisch decor

Het stadhuis van Den Bosch is niet zomaar een locatie; het is een levendig monument doordrenkt van geschiedenis en karakter. Als je door de statige deuren wandelt, voel je meteen de ziel van dit gebouw. De prachtige architectuur, de gedetailleerde ornamenten en de warme sfeer zetten meteen de toon voor een unieke trouwervaring.

De intieme ceremonie
Een van de meest opmerkelijke aspecten van trouwen in het stadhuis van Den Bosch is de intieme sfeer die hier aanwezig is. De ceremoniezaal straalt een bijzondere warmte uit, waardoor elke uitwisseling van geloften en elke kus nog intiemer wordt. De grote ramen laten het zonlicht op een betoverende manier binnenstromen, waardoor een spel van licht en schaduw ontstaat. 

Na de groepsfoto op het balkon vertrokken we naar de Ijzeren man in Vught om daar de bruiloft verder te vieren. De foto’s van de toast en het geweldige feest ’s avonds spreken voor zich. Het was overduidelijk dat iedere gast het optimaal naar z’n zin had en aan alles was gedacht. 

Het intieme moment op het water, het goed laten vallen van de sluier, dat zijn herinneringen waarbij ik nu weer moet lachen als ik het schrijf. Net als het moment van het gooien van het bruidsboeket en alle vriendinnen met de armen in de lucht. Dat zijn de momenten die nooit meer worden vergeten.

Lieve Anne en Anthony, dankjewel voor jullie vertrouwen en gastvrijheid! Ik wens jullie een liefdevol en gelukkig leven samen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest