Droombruiloft op het water

Bruidsfotografie Eindhoven | Beachclub Sunrise Best

Een echte droombruiloft met de meest goedlachse bruid die ik ooit heb mogen ontmoeten! Een terugblik op een wel heel bijzondere trouwdag!

En natuurlijk is ieder huwelijk bijzonder en uniek en die van jezelf blijft vanzelfsprekend de mooiste 😉 Maar soms ontmoet je een bruidspaar met een heel bijzonder verhaal wat ze met je delen. Een geschiedenis die ze samen al hebben, ze hadden samen al een heel dik boek geschreven. Een boek vol mooie herinneringen, maar ook hele emotionele. Samen zijn ze zoveel sterker geworden, gegroeid en hebben al veel lief en leed gedeeld. Dat soort intense verhalen, hun beweegredenen om uiteindelijk elkaar nu trouw te beloven… die verhalen raken je. Dat was wat deze bruiloft voor mij als trouwfotograaf zo bijzonder en uniek maakte.

Naast dat, heb ik nog nooit iemand ontmoet die zo goedlachs is als Jolanda. Haar glimlach was van oor tot oor en ook nog eens erg aanstekelijk. Ze lichtte elke ruimte op waar ze binnenkwam, zoveel positiviteit, zoveel plezier en dat de hele dag door! Ze genoot van ieder moment en dat was echt hartverwarmend.

Een terugblik op een bijzondere trouwdag | Luc & Jolanda

In de ochtend begon het voorbereidingsritueel lekker ontspannen bij de bruid, thuis in Rosmalen. De kapster was geconcentreerd bezig met het creëren van een prachtig bruidskapsel toen ik binnenkwam. Oma ontfermde zich over haar kleinkinderen, zodat mama alle tijd en aandacht voor zichzelf had. (En nee, die vliegenmepper was niet bedoeld voor de kids.)

 

Vanuit Rosmalen vertrokken we naar Beachclub Sunrise bij recreatiegebied Aquabest in Best. 

Jolanda werd liefdevol opgewacht en ontvangen bij de poorten aan het strand. Haar bruidsmeisjes liepen voorop en aan de arm van haar vader liep de stralende bruid over de houten steiger naar de overkapte vlonder op het meer. Daar stond Luc redelijk gespannen te wachten bij de ambtenaar van de burgerlijke stand, samen met familie en vrienden. 

Na een bijzondere ceremonie met een lach en een traan was het tijd voor ontspanning, een korte trouwreportage,  heerlijke bruidstaart en natuurlijk champagne. Jolanda had een visie; ze wilde niet alleen als een echte prinses trouwen, maar wilde ook in het thema van het strand blijven. Op de prachtige trouwlocatie wisselde ze haar princess gown voor een romantisch boho jurkje met bijpassende sandalen. 

Na de toast werd het gelukkige bruidspaar door alle dag gasten gefeliciteerd en overladen met persoonlijke cadeaus. De verhalen van ‘vroeger’ kwamen boven de  bartafels en iedereen had het naar z’n zin. 

Na een overheerlijke barbecue werd hun trouwdag afgesloten met een groot knalfeest! Veel live entertainment, zangers, zangeressen, exotische danseressen, een disco dansvloer en alle dierbaren, vrienden en familie maakten samen de bruiloft van Luc en Jolanda onvergetelijk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest