Bijzondere bruiloft | Mijn zus was de bruid

André en Do | Mijn zus(je) ging trouwen

Een bijzondere bruiloft!!! Ja, ik hoor je denken zus, ‘ik ben geen klein meisje meer’, haha. Maar mijn kleinere zus blijf je toch altijd. Ze kon de vraag nog niet eens zelf stellen, want na een knuffel en een felicitatie kwam natuurlijk meteen mijn vraag: “Ik mag toch zeker wel de trouwfotografe zijn?!” Het verlossende antwoord maakte me zo ongelofelijk gelukkig. Want wie wil dat nou niet… mijn zus gaat trouwen en ik mag mijn passie de hele dag uitvoeren en overal met mijn camera bovenop zitten. 

Een prachtige dag om te trouwen

De allerheetste dag van het jaar, dat was het zeker, maar dat mocht de pret niet drukken. Waaiers mee en flesjes water, heel veel goede zin, we waren overal op voorbereid. Gelukkig was er de nodige schaduw te vinden in het prachtige bos, dat bracht wat verkoeling. Door de bomen viel het magische licht van de zon, dat levert zoveel mooie plaatjes op. Natuurlijk hadden we samen vooraf al een moodboard samengesteld en heel wat ideeën uitgewisseld. Dat zorgde ervoor dat we in een redelijk tempo de trouwreportage konden maken. 

Sowieso is bruidsfotografie mijn allergrootste passie, maar je zus in een prachtige trouwjurk mogen vastleggen, is wel next level ‘happiness’! Ik zie het bruidspaar staan stralen en door de viewfinder zoek ik de beste uitsnede. Zoveel plezier hebben we samen gehad, ondanks de nodige pauzes om de hitte weg te puffen. De bellenblaas mee, een fles champagne erbij en twee hele mooie, verliefde mensen, het ideale plaatje.

Op naar Kasteel Montfoort

Na de reportage, een liter water, een lekker broodje en wat deodorant, zijn we naar de trouwlocatie gegaan. Wat een prachtige kapel was dat bij kasteel Montfoort. Mijn zus, de planner die ze is, had aan alles gedacht; grote ventilatoren in de mooie witte zaal en waaiers voor alle gasten. De ceremonie was heel erg intiem en persoonlijk, de bruidegom draagt zijn bruid op handen en die liefde vloeide door de hele kapel. Gelukkig kan ik me als trouwfotografe dan altijd verschuilen achter de grote camera, want dan helpt zelfs waterproof mascara niet met zoveel liefdevolle momenten. 

Daarna werd er een ontzettend lekker buffet verzorgd, de allerlekkerste hapjes werden door professionals geserveerd. Aan alles was gedacht. Met een gevulde maag begon de feestavond, waar meerdere dj’s de kapel vulden met lekkere muziek. Het was echt een feestje om op deze bruiloft aanwezig te mogen zijn. Ik heb van elke minuut genoten, de dag is voorbij gevlogen. Hopelijk krijgen jullie een goede indruk van de dag en genieten jullie ook van de trouwfoto’s.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest