Trouwfotograaf Apeldoorn | Oranjepark

Dave en Marleen | Een intieme bruiloft met een bijzondere toevoeging

Last Minute Trouwfotograaf Apeldoorn.

De avond voordat de bruiloft plaats zou vinden belde Alexander me op. Hij vertelde me het bijzondere verhaal van zijn petekind Dave en zijn aanstaande bruid Marleen. Dat verhaal greep me persoonlijk enorm aan. Daardoor maakte ik een uitzondering op de regels. Die zijn er bovendien ook om gebogen te worden, toch? 😉 Normaliter ben ik vanaf een minimum van 4 uur aanwezig op een bruiloft, het liefst 6. Op die manier kan ik optimaal het verhaal van het bruidspaar vertellen met beelden.

Dave en Marleen hadden al een zoontje Djake. Een vrolijke druktemaker die tijdens de trouwreportage lekker in het park aan het sjouwen was met takken. Zo dacht hij onder het fotograferen uit te komen misschien, maar helaas. De fotografe wilde toch ook echt foto’s met die kleine man erbij. Met een aantal trucjes is dat gelukt! Want zo was het gezinnetje van 4 op dit moment compleet. Marleen was namelijk 19 weken zwanger en dat maakte het extra bijzonder.

Tot slot wil ik ook nog even stilstaan bij het gulle en liefdevolle gebaar wat Alexander en zijn vrouw Jacqueline maakten aan het bruidspaar. Als peetvader en getuige van de bruidegom is Alexander al een fijn persoon in de omgang. Maar dan ook nog dit mogelijk maken, daarvoor mijn respect en dank! Ik vond het bijzonder aanwezig te mogen zijn bij dit nieuwe begin! Ik wens Dave en Marleen een leven vervuld met liefde en geluk en natuurlijk 2 (of meer) happy kids!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest