Trouwfotograaf Sint-michielsgestel | Dennis en Marleen

Dennis en Marleen | Een kleurrijke, intieme bruiloft

Trouwfotograaf Sint-Michielsgestel.
Toen Marleen me een berichtje stuurde op Facebook dat ze zouden gaan trouwen, verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht.  Marleen en ik kenden elkaar van het schoolplein, onze zoons zaten bij elkaar in de klas op de basisschool. En toen ze me vroeg hun fotografe te zijn, zei ik natuurlijk volmondig ja! 

Het was een kleinschalige, intieme bruiloft, met familie en vrienden. De dag begon met de voorbereidingen van Dennis en Marleen in hun huis in Den Dungen. Daarna zijn we naar Sint-Michielsgestel gegaan, het dorp waar ze ook in het gemeentehuis de trouwceremonie zouden hebben later op de dag. In het park daar hebben we de trouwreportage gemaakt. Daar sloot de familie aan om tijdens de wandeling naar het gemeentehuis toe mooie groepsfoto’s te maken. 

De ceremonie was bijzonder, omdat deze heel persoonlijk gemaakt was. Met mooie herinneringen die gedeeld werden en er werd stilgestaan bij het ziekzijn van de bruidegom. Tijdens de ceremonie werd het nummer van Danny Vera gedraaid, Roller Coaster. Dat nummer heeft voor hen een bijzondere betekenis, omdat het jaar voorafgaand een jaar vol onzekerheden was. 

Ik voelde me echt vereerd dat ze mij als hun trouwfotograaf gekozen hadden. Het was een bijzondere dag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest