All inclusive pakketten.

Gegarandeerd een ultieme bruidsfotografie ervaring

Betaalbare tarieven en geen kosten achteraf

Zelf hou ik niet van onduidelijke tarieven en kosten achteraf, daarom kun je bij mij kiezen uit complete pakketten die alles dekken. All inclusive, dus inderdaad met een luxe trouwalbum, een love shoot zodat we alvast aan elkaar kunnen wennen en onbetaalbare tips voor jullie droombruiloft.

Hieronder vind je het meest gekozen pakket, maar wil je alle prijzen en mogelijkheden ontvangen, vraag je gewoon de uitgebreide trouwbrochure aan.

Bruidsfotografie is een investering.

Details worden vergeten, hooguit de trouwjurk hangt nog in de kast. Maar de trouwfoto's blijven voor altijd!

De meest bijzondere, echte momenten en pure emotie in trouwfotografie

Jullie hebben samen al een heel mooi boek geschreven. Door elkaar trouw te beloven op jullie trouwdag, voegen jullie een heel erg bijzonder hoofdstuk aan dat verhaal toe.

MET DE GROOTSTE ZORG

Trouwen doe je niet zomaar en het plannen ervan ook niet. Alle leveranciers kies je met zorg en vol vertrouwen in hun expertise uit, zo ook de bruidsfotograaf. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen mijn fotografie mooi vindt, maar ook dat je je prettig voelt bij mijn persoonlijkheid en werkwijze. Ik kan het niet anders uitleggen. Alleen op die manier kan ik het beste uit jullie en mezelf halen.

Natuurlijk is elk pakket maatwerk, net als jullie bruiloft en specifieke wensen. Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we of de bekende ‘klik’ er is en bepalen we welk pakket het beste bij jullie past.

Eigenlijk is alles mogelijk; het aantal uren is aan te passen, de styling van het trouwalbum, een second shooter erbij zodat alle bijzondere en unieke momenten vanuit meerdere kanten worden vastgelegd, een drone voor spectaculaire luchtfotografie en film.

Als jullie gaan trouwen in het buitenland, ben ik natuurlijk ook graag jullie bruidsfotograaf.

tarieven

Het meest gekozen pakket met een luxe trouwalbum

'Sweet Memories'

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

6 uur professionele, creatieve fotografie

Professionele, nauwkeurige en creatieve nabewerking

350+ professioneel bewerkte beelden in hoge resolutie, zonder watermerk op USB

Luxe trouwalbum 25×25 cm, 30 pagina’s

Jullie bepalen zelf welke beelden er in het trouwalbum komen

BONUS: de mooiste beelden creatief bewerkt in mijn ‘signature’ stijl

Mini Prewedding shoot cadeau 

Onbetaalbare tips en ‘how-to’s’ voor jullie droombruiloft en de voorbereiding

Alle bestanden in een gepersonaliseerde online gallery

€ 1.799,-

Elke bruiloft is uniek en ieder bruidspaar heeft andere wensen. Daarom heb ik All inclusive pakketten gemaakt die alles dekken. Zo is elk stel gegarandeerd van hun ultieme bruidsfotografie ervaring.

Mijn service start zodra je samen met mij een contract hebt getekend. Vanaf dat moment hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Leun lekker achterover, ontspan en vertrouw erop dat ik met jullie meeloop!

Download de trouwbrochure