Familieshoot en kindersnoetjes

Storytelling portretsessies - familieshoot

Boek een familieshoot. Heb jij écht leuke foto’s van je gezin en je kids? Foto’s die je met trots aan iedereen kan laten zien? En eigenlijk nog belangrijker… foto’s waar jullie kinderen later naar terug kunnen kijken als jullie er niet meer zijn?

“Waar sta jij op de foto … later als wij groot zijn mama?”

Vaak willen we niet voor de camera. “M’n haar zit niet goed” of “Ik blijf niet plakken”“Fotografeer de kinderen maar, dat vind ik leuk!” Ik hoor het zó vaak en ik weet hoe ongemakkelijk je je kunt voelen, geloof me! Ook ik was daar schuldig aan en wilde nooit op de foto. Te onzeker, ik zag er de noodzaak niet van in, of beter gezegd … ik wilde het niet zien.

Iedereen is diep van binnen wel ergens onzeker over en dat begrijp ik. Maar weet je… vaak ben JIJ de enige die dat ‘foutje‘ ziet en de rest van de wereld niet! Stel jezelf gewoon de simpele vraag: “Keur ik mijn beste vriend/vriendin erop af als hij/zij dat ‘foutje’ zou hebben?”

Het zijn echt niet alleen de mama’s die onzeker zijn. De papa’s hebben altijd wel een ‘gegronde‘ reden om op het allerlaatste moment niet mee te komen. Te druk op het werk, een collega die vanmorgen ziek werd, een ‘bad hair day’, “Ik weet toch niet waar ik naartoe moet kijken!” en dat zijn slechts enkele excuses die ik zo op kan noemen.

Geniet van álles wat je met je familie en vrienden deelt!

Laat het vastleggen! Ik zal je uitleggen waarom. Als zij later groot zijn en wij er niet meer zijn, waar kunnen zij dan troost uit halen en terugkijken naar bijzondere en leuke herinneringen? Een familieshoot is zo waardevol voor later én voor nu! Kids worden zo snel groot en ze moeten zoveel. Naast school, bijbaantjes en sporten hebben ze nog meer hobby’s en voor je het weet, zie je ze alleen nog aan de tafel tijdens het diner.

Samen leuke dingen ondernemen wordt dus een steeds grotere uitdaging door overvolle agenda’s, sportclubs, Playstations, het huishouden, sociale verplichtingen. Een fotoreportage is één van die activiteiten waarin het hele gezin betrokken is en waar we veel lachen. Samen maken we mooie herinneringen voor nu en later én… is het ook nog eens ‘gewoon’ écht leuk!

5/5

“Angelique is een topper. Zondag een familieshoot gehad met onze 3 lieve draakjes die het stilzitten niet hebben uitgevonden. Maar met de humor en het geduld van Angelique weet ze de prachtigste foto’s te maken. Bewondering voor haar talent en creativiteit!” Sanne Huvenaars

5/5

“De foto’s zijn zo mooi geworden, zelfs van vele mensen in onze omgeving krijgen we complimenten.

Angelique is erg meedenkend en waardeert ook onze ideeën. De foto waarop oma met haar jongens op staat is toch de meest waardevolle, zo prachtig!
Angelique je bent een topper!!” Anneke van Eijndhoven

Storytelling Portretsessies

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest