Storytelling Portretfotografie

De gedachten achter portretten

Stralende portretfotografie. Heb jij écht leuke foto’s van jezelf? Foto’s waar je gelukkig van wordt, die je raken omdat jij mooi bent en er mag zijn zoals je bent?

Dan ben je hier op het juiste adres voor portretfotografie in Brabant en eigenlijk overal.

Vaak willen we niet voor de camera. “Ik blijf toch niet plakken”“Er moet eerst 5 kilo af!”“Ik weet niet waar ik moet kijken, waarom überhaupt geld uitgeven aan mezelf?” Ik hoor het zó vaak en ik weet hoe ongemakkelijk je je kunt voelen, geloof me! Ook ik was daar schuldig aan en wilde nooit op de foto. Te onzeker, ik zag er de noodzaak niet van in, of beter gezegd … ik wilde het niet zien.

Iedereen is diep van binnen wel ergens onzeker over en dat begrijp ik. Maar weet je… vaak ben JIJ de enige die dat ‘foutje‘ ziet en de rest van de wereld niet! Stel jezelf gewoon de simpele vraag: “Keur ik mijn beste vriend/vriendin erop af als hij/zij dat ‘foutje’ zou hebben?”

Alle vrouwen in mijn leven, mijn moeder en mijn zus tot en met mijn beste vriendinnen, zijn gewoon ongelooflijk sterk en mooi. Ik weet dat jij dat ook bent! Je geeft en hebt lief zonder daar iets voor terug te willen. Je geeft vaak onuitputtelijk aan anderen en bent met ze begaan, dat je vergeet de tijd te nemen om jezelf te waarderen. 

Waarom hou ik zo van portretfotografie en boudoir?

Juist omdat ik weet welke gedachten je hebt en welke angsten er kunnen zijn. We zijn zo gevormd door Social Media en alle ‘perfecte’ vormen, lichamen en ideale maten, dat we alleen nog maar dat zien als het schoonheidsideal. ONZIN! Het perfecte voorbeeld daarvan is Danae Mercer, zij laat zien dat iedere vrouw die schoonheid bezit en dat het allemaal te maken heeft met de manier waarop je het aandacht geeft en belicht. Fascinerend gewoon en 100% ECHT!!!

Een vrouw is gezegend met rondingen, waarom vieren we dat dan niet?

Onze ogen spreken, zonder woorden! Hoe krachtig is dat?!

Onze lippen en mond zijn de mooiste rondingen die we hebben, laat ze zien! Straal en geniet van je vrouwelijkheid!

Iedere vrouw heeft haar eigen schoonheid, haar eigen verhaal!

Dat verhaal, waar je nu bent, inclusief rimpeltjes, je littekens, dat ben jij! Waarom zou je dat niet willen laten zien?! Waarom eerst nog 5 kilo af willen vallen? Dan is er namelijk wel weer een andere reden waarom jij het jezelf niet gunt. Want daar zit eigenlijk het probleem, toch? Jezelf iets waardevols gunnen, wat jij verdient!

Als trouwfotograaf krijg ik natuurlijk de vraag “Waarom ook portretfotografie?” en het antwoord daarop is heel simpel. Ik wil je laten zien en ervaren hoe prachtig je bent! Een mooie portretsessie geeft niet alleen jou dat gevoel van innerlijke kracht, dat geeft het mij ook. Woorden beperken en met beeld kan ik veel meer zeggen. Ik kan 1.000 keer tegen je zeggen “Je bent mooi”, maar eerlijk is eerlijk, negen van de tien keer zul je me toch niet geloven. Ook dat snap ik, ik weet hoe dat voelt en waar het vandaan komt, ook ik ben een vrouw!

Het mooiste cadeau aan jezelf

Het mooiste cadeau wat ik kan krijgen, zijn de tranen van geluk als jij jezelf ziet zoals ik je zie door mijn lens. Hoe mooi, waardevol en krachtig je bent. Ik ervaar keer op keer de groei van een vrouw die onzeker de studio binnenkomt naar diezelfde vrouw die zichzelf mooi, sterk en sexy vindt. Ik ervaar het niet alleen, ik mag het ook nog vastleggen. 

Je bent het zo waard om dit gevoel jezelf cadeau te doen, het jezelf te gunnen om plezier te maken, je sexy te voelen, even alle tijd voor JOU te hebben en om in je eigen kracht te staan. Dus… zet die paar kilo uit je hoofd, ze zijn niet belangrijk en stuur me een berichtje! Ik kijk ernaar uit je deze bijzondere ervaring te laten beleven. 

5/5

“Angelique is een warm mens en een zeer professioneel fotografe. De samenwerking is prettig, je bent meteen op je gemak en het resultaat mag er zijn. Ik ben heel erg blij met Angelique en kan een ieder aanraden de samenwerking aan te gaan met deze topper.” Ad van der Kroft

5/5

“De passie die Angelique heeft voor haar vak zie je terug in iedere foto. Ze is naast kundig ook erg begripvol. Tijdens de fotoshoot haalde ze de zenuwen direct weg en was de shoot erg relaxed. Het eindresultaat was prachtig en daarom is ze zeker een aanrader!” Dorien

Storytelling Portretsessies

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest