Herinner je
hoe je je voelde
niet hoe je poseerde
Vorige slide
Volgende slide
Waar kan ik jullie mee helpen?

Trouwfoto's waar je trots op bent

romantisch, verfijnd en adembenemend

Mijn passie en doel is het laten beleven van een exclusieve trouwfotografie ervaring. Dat verdient ieder bruidspaar!

De meeste bruidsparen zijn bezorgd dat ze eindigen met trouwfoto’s waar ze teveel op geposeerd zijn, een nep glimlach hebben, saaie foto’s zonder emoties krijgen of juist foto’s missen met de emotionele, belangrijke momenten. 

Hopelijk raken mijn foto’s je in je hart, want dan kun je volledig jezelf zijn en genieten op je trouwdag, omdat je weet dat de foto’s je laten lachen, huilen en verwonderen.

Dus, adem in, laat alles lekker op je afkomen, ik doe de rest!

5/5

“Waar je zelf niet over na hebt gedacht, weet Angelique allemaal. Ook vonden we haar creatieve input op de dag zelf over locaties bij het kasteel en poses geweldig. We hoefden niet na te denken en konden ons laten ‘leiden’. Heel erg fijn!” Ruben en Nikkie

Video afspelen

making memories

over mij
Ik begrijp de hoop, de verwachtingen, de emoties, de vreugde en de zenuwen. En ik kan niet wachten om dit vast te leggen voor jullie.

Ik wil je laten stralen

"Voor de bruidsparen die dromen van een 'Cosmopolitan bruiloft', gevuld met echte emoties."