Trouwen in Kasteel Vught.

Bruidsfotografie Vught| Peter & Karin

Aan elk detail was gedacht, ik hou daarvan! Een kledinghanger met Mrs. Nieuwenhuizen erin gebogen, een knalroze nummerplaat op de Audi met de tekst Karin loves Peter. Op haar trouwschoenen waren strasssteentjes verwerkt en ook op de sneakertjes voor de feestavond.

Bij één van mijn eerdere trouwreportages had Karin mijn zelfgemaakte schommel gezien en ze wilde deze ook graag gebruiken tijdens hun bruidsshoot.  Zo gezegd, zo gedaan en in het hartje van Den Bosch werd de schommel opgehangen. De reactie van de bruid is elke keer zo leuk… met zo’n enorme trouwjurk geduwd worden, onbetaalbaar!

“Al vanaf het eerste gesprek met Angelique was de sfeer meteen ontspannen en relaxt. En dit was ook op onze grote dag het geval! Samen met Angelique hebben we een planning gemaakt met mooie locaties in en rondom Den Bosch voor onze fotosessie. Het was ontzettend fijn om alles van te voren te plannen zodat wij op onze grote dag vooral konden genieten! Angelique heeft onze dag heel mooi vast kunnen leggen, met onze favoriet; de zelfgemaakte schommel! Echt ontzettend leuk en het leverde mooie foto’s op. Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd en dat wij door de foto’s ( en het mooie album ) onze dag steeds weer kunnen herbeleven ♡.”

Karin en Peter

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest