Lieve woorden.

Een aantal bruidsparen aan het woord

De referenties zijn zoveel meer dan een bedankje voor een trouwfotograaf

referenties-trouwfotograaf-amerongen-utrecht

Een goede fotograaf voor je huwelijk is lastig te vinden. Zowel een persoonlijke klik als het uiteindelijke soort beeld wat je zoekt. Het kennismakingsgesprek verliep soepel en Angelique heeft kennis van zaken.

Waar je zelf niet over na hebt gedacht weet zij allemaal. Tevens vonden we haar creatieve input op de dag zelf over plekken bij het kasteel en poses geweldig. We hoefden niet na te denken en konden ons laten ‘leiden’. Heel fijn!
Zelfs vooraf had ze inspiratie toegestuurd Wat leuk zou kunnen zijn, zodat we daar vooraf over na konden denken; wat willen we nou eigenlijk op beeld hebben? Op onze trouwdag was ze overal bij en heeft de mooie momenten prachtig vastgelegd. We hebben zoveel complimenten gehad van vrienden en familie. Een echte aanrader, je bent in goede handen!

Ruben en Nikkie

trouwfotograaf-oijen-brabant

Wij zijn heel blij dat we Angelique als fotografe hadden op onze bruiloft!
Vooraf hebben we samen onze creatieve ideeën besproken en hebben we leuke, spontane foto’s met onze familie en vrienden als resultaat. De stijl van Angelique paste precies bij wat wij voor ogen hadden.
Niet alleen op de dag zelf was de samenwerking top, ook het bespreken en ontwerpen van het fotoalbum verliep goed. Nog iedere dag genieten we van de prachtige foto’s.

Oftewel, zeker een aanrader!!

Jochem en Michelle

trouwfotograaf-den-bosch-brabant

Al vanaf het eerste gesprek was de sfeer meteen ontspannen en relaxt. En dit was ook op onze grote dag het geval! Samen met Angelique hebben we een planning gemaakt met mooie locaties in en rondom Den Bosch voor onze fotosessie. Het was ontzettend fijn om alles van te voren te plannen zodat wij op onze grote dag vooral konden genieten!

Angelique heeft onze dag heel mooi vast kunnen leggen, met onze favoriet; de zelfgemaakte schommel! Echt ontzettend leuk! Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd en dat wij door de foto’s ( en het mooie album ) onze dag steeds weer kunnen herbeleven ♡.

Peter en Karin

trouwfotograaf-den-bosch-zaltbommel-brabant

Bij het kennismakingsgesprek was je heel open en eerlijk en hadden Wij gelijk een goed en fijn gevoel bij jou. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en de foto’s zijn nog mooier dan wij konden wensen!

Je had veel leuke ideeën en waren verrast door de creatieve foto’s. Met tot slot een prachtig album, waardoor wij onze dag nog vaak kunnen herbeleven.

Je bent een warm persoon, echt een topper!

Paul en Myrthe

trouwfotograaf-den-bosch-brabant

Je moet genieten van de dag en je wilt geen fotograaf die telkens aandacht vraagt. Na de eerste kennismaking was het gevoel goed. Ze heeft creatieve ideeën die aansluiten bij wie wij zijn.

Angelique is op de trouwdag bijna onzichtbaar, maar legt de dag vast zoals wij die ervaren hebben. De sfeer en het gevoel van de dag is terug te zien in de foto’s en zeer mooi vormgegeven in het album. De trouwdag is ‘de dag van je leven’ en daar wil je goede herinneringen aan. Onze ouders en wij hebben nu een album met herinneringen van onze speciale dag. Een TOP foto en favoriet moment: Dat we samen aan het schommelen zijn, hangend aan een hele oude boom bij onze trouwlocatie (Kasteel Heeswijk).

Pim en Leonieke

trouwfotograaf-den-bosch-brabant

Gelukkig wisten wij vanaf moment één dat we verloofd waren, Angelique wordt onze fotograaf!

Wij hadden samen al een fotoshoot bij haar laten maken en waren dus al bekend met haar prachtige werk en creativiteit. Geen moment spijt van gehad, want ze heeft onze dag mede tot de mooiste dag van ons leven gemaakt! Haar positiviteit, spontaniteit en vakkennis zie je in elke foto terug. Ze luistert naar wat je wensen zijn, helpt erg goed meedenken en heeft ons overal mee geholpen. Ze geeft er een humoristische leuke twist aan, zodat de foto’s maken niemand ging vervelen! We voelden ons erg op ons gemak bij haar, dat vonden we ook een belangrijk ding op zo’n dag. 

We hebben kort na de bruiloft prachtige foto’s gekregen, zowel een prachtig album als digitaal. Kortom, het was een feestje met Angelique! Top fotograaf!

Koen en Jessy

trouwfotograaf-rotterdam-bruidsfotografie

Angelique heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd.
Wat zijn wij blij dat we voor haar gekozen hebben.
De hele dag is ze met ons mee geweest, zonder dat we er veel van gemerkt hebben heeft ze onze bijzondere dag haarfijn vastgelegd.

Het trouwalbum is super mooi geworden door kwaliteit en creativiteit van Angelique.

Stijlimpuls is een aanrader!

Dennis en Patricia

trouwfotograaf-brabant-klooster-bethlehem

Onze dag met Angelique was super met veel bijzondere en ook hilarische momenten.

En wat kunnen wij nog nagenieten van de mooie foto’s die zij heeft geschoten! Ze is een top fotografe die meegaat in je wensen voor die dag en zelf ook veel creatieve en mooie ideeën heeft.

Fons en Natascha

trouwfotograaf-brabant-den=bosch

Angelique wil graag het beste voor haar bruidspaar. Ze denkt graag mee en luistert naar je wensen. Ze is creatief, fijn in de omgang en bescheiden.

Je kunt je wensen doorgeven en de rest aan haar overlaten. Tijdens de ceremonie hebben we haar eigenlijk niet gezien en toch hebben we prachtige foto’s. Met andere woorden: je weet dat ze er is, maar je merkt hier niets van. Daardoor zijn de foto’s ook spontaan, precies zoals wij wilden. 

Mike en Yvonne

Klaar om kennis te maken?

Super! Vul je gegevens in en dan zien we elkaar snel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest